Luister nu
Alle players
192k | 64k
Open formaat
192k | 64k
Meer
Artist:
Titel:
Jaar:
Album:
Label:
Tijd:
Start:
Duur:

Straks op Slow Radio 
Volgende 
Home > Muziek nieuws

Mel B hint op voltallige Spice Girls-reünie: We hebben heel goed nieuws

De Spice Girls bestaan in 2024 dertig jaar en dat moet gevierd worden, vinden fans van de Britse popgroep. ‘Scary Spice’ Mel B lijkt helemaal akkoord te gaan. In de talkshow ‘Today’ verklapt de zangeres dat er binnenkort “heel goed nieuws” aankomt.
Spice girls
Is het niet bijna tijd voor een Spice Girls-reünie? Dat vroeg ‘Today’-host Hoda Kotb zich af toen Mel B een bezoekje bracht aan de Amerikaanse talkshow. “Ik heb het altijd al gezegd”, klonk het bij Scary Spice. “Maar nu gaan we over een paar weken echt goed nieuws naar buiten brengen waar we alle vijf bij betrokken zijn.”

Mel B, Victoria Beckham, Emma Bunton, Geri Halliwell-Horner en Melanie Chisholm lijken dus weer allemaal bij elkaar te komen voor een nieuw project. Dat is allesbehalve makkelijk te organiseren, aldus Mel B nog. “We hebben vijf verschillende planningen. We zijn ook allemaal ouders.” Fans zullen echter helemaal tevreden gesteld worden met het nieuws, voorspelt ze. “Het wordt een cadeau dat blijft geven, zonder er al te veel over te zeggen. Ik ga mezelf echt in de problemen brengen.”

14.01.2024 18:22:14
Bron: hln